Jumaat, April 23, 2010

PROGRAM SEMINAR KERJAYA SEHARI

Salam Perpaduan, Salam Rakan Muda dan Salam 1 Malaysia buat semua pengunjung2 Blog KRM Silam.

Untuk pengetahuan pada 1hb Mei 2010, Pejabat Belia dan Sukan (P) Daerah Lahad Datu dengan kerjasama Kelab Rakan Muda Silam akan menganjurkan Program Seminar Kerjaya Sehari yang akan diadakan di Hotel De Leon, Lahad Datu. Perasmian dijangka akan dirasmikan oleh Ahli Parlimen Silam, Y.B Hj. Salleh Bin Hj. Kalbi.

Program ini antara lain berobjektifkan memberi pendedahan awal kepada golongan belia yang ingin mencari kerjaya mereka selepas menamatkan persekolahan mahupun mereka yang masih belum berkerja.

Kelab Rakan Muda sendiri akan menghantar peserta seramai 20 orang ke Program tersebu. Selain KRM Silam, Persatuan lain di daerah Lahad Datu juga akan dilibatkan sekali termasuklah Puteri UMNO.

Justeru itu, kepada ahli-ahli Kelab yang berminat untuk menyertai program sehari ini sila datang ke Pusat Kegiatan Rakan Muda di Bandar Fajar atau menghubungi Pengerusi KRM En. Rozaidi di talian 014-5530646 untuk pendaftaran.

Sekian, Terima Kasih.

Tentatif Program :

Program Seminar Kerjaya Sehari
Tarikh : 1hb Mei 2010
Tempat : Hotel De Leon, Lahad Datu.
Masa : 8.00am - 12.30 t/hari

1 ulasan:

 1. Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

  (a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
  (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
  (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
  (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
  (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
  (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
  (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

  FAKEH KHALIFAH SAKA

  BalasPadam

KELAB RAKAN MUDA SILAM
Pusat Kegiatan Rakan Muda Silam,
Fajar Center, Tingkat 1, Mile 1,
Jalan Segama, 91100 Lahad Datu,
Sabah.